Yritys

Lohiperho.fi – laatu edellä lohenkalastuksessa ja perhonsidonnassa

Lohiperho syntyi tarpeesta. Yrittäjä Marko Tikkanen, joka on ollut intohimoinen kalastaja jo nelisenkymmentä vuotta, ei löytänyt markkinoilta tarpeeksi hyviä perhoja. Korkeaa laatua, jota hän olisi halunnut ostaa, ei ollut tarjolla.

Kalastus on monelle harrastus, urheilulaji ja intohimo, ja jokainen kalastaja tietää, ettei suurta saalista saa huonoilla välineillä. Lohenkalastuksessa perhoilla on keskeinen rooli.

Tekemiseen taipuvaisena miehenä Tikkanen päätti valmistaa perhonsa itse. Etsinnän jälkeen hän löysi yhteistyökumppanin, joka pystyi toimittamaan sopivia nahkoja ja taljoja perhonsidontaa varten.

Materiaalien löytyminen oli Lohiperhon toiminnan kannalta ratkaisevassa asemassa. Huippuluokkaisista materiaaleista syntyy myös huippuluokan perhoja.

Perhot ja sidontamateriaalit messuilta tai verkkokaupasta

Lohiperho toimii yhä saman periaatteen mukaisesti kuin alussa: kaikki tuotteet, jotka asiakkaille lähtevät, on tehty kuin omaan käyttöön. Tikkanen värjää, leikkaa ja harjaa perhot itse. Asiakkaille lähtee vain priimaa, ja jokainen tuote on ainutlaatuinen käsityö.

Eikä työ entistä parempien perhojen luomisen tai valmistamisen eteen lopu koskaan.

Alan messuilla Lohiperhon korkea laatu on ollut menestys, jolla on paljon kysyntää. Nyt tuotteita on saatavilla myös verkkokaupasta.

Hetkittäin saatavilla on pieniä eriä myös sellaisia tuotteita, jotka eivät koskaan ehdi verkkokauppaan asti. Kun Tikkanen saa käsiinsä esimerkiksi näätää tai karhua, niistä tehdyt perhot myydään heti loppuun esimerkiksi seuraavan messukäynnin yhteydessä.

Jos verkkokaupasta ei siis löydy etsimääsi tai kaipaat harvinaisempaa perhoa, ota yhteyttä meihin suoraan!

Teemme myös tilausperhoja! Kysy lisää: 050 307 5447